March 11, 2020I.AMDIGITALShare:

Worden advocaten vervangen door robots?

Of loopt het niet zo’n vaart?

Waar sta je als jurist over 5 tot 10 jaar? In alle domeinen speelt digitale technologie een grote rol, ook in het juridische domein. Toch zijn er weinig kantoren die zich met technologische innovatie bezighouden. Waar liggen de kansen en noodzaak in de markt? Gaan klanten steeds meer eisen stellen? Kan je het werk sneller, beter of anders organiseren met technologie?  Wat gebeurt er al buiten de juridische sector? Wat kunnen we hier als jurist van leren?

3 april 2020 kick-off bij Lexence Advocaten

In samenwerking met Lexence Advocaten wordt het programma voor de juridische sector georganiseerd en start op 3 april met een kick-off. In verband met het coronavirus is de kick-off online. Deze wordt gegeven door Arend Ardon (expert change and leadership) en Marco Derksen (expert digital strategy). Daarna gaan de deelnemers aan de slag met de online modules en het programma wordt afgesloten met een interactieve workshop op donderdag 23 april op het kantoor van Lexence. Deze workshop zal online gegeven worden indien dat nodig is in verband met de maatregelen door het coronavirus.

Feedback uit de sector is belangrijk voor ons. Daarom houden we enkele opleidingsplekken vrij voor juristen die geïnteresseerd zijn in deelname aan dit programma. Het programma is geschikt voor een brede doelgroep. Bij voorkeur zoeken we professionals uit de legal sector met een diverse achtergrond (HR manager, high-potential, kennismanager, advocaat, notaris, bedrijfsjurist).

Op uitnodiging kunt u aanwezig zijn bij deze kick-off en het programma kosteloos volgen. Heeft u interesse? Meld u aan voor 20 maart.

 

Meld u aan voor kick-off juridische sector 3 april 2020

Aanmelding