Wolters Kluwer & I.AMDIGITAL

Waar sta je als jurist over 5 tot 10 jaar? Ook in het juridische domein speelt digitale technologie een grote rol. Klanten en relaties van Wolters Kluwer kunnen via hun accountmanager tijdelijk gratis toegang tot de juridische module van I.AMDIGITAL aanvragen.

How it works

Actie!

Waar liggen de kansen en noodzaak in de markt? Gaan cliënten steeds meer eisen stellen? Kan het werk sneller, beter of anders georganiseerd worden met technologie? Worden advocaten vervangen door robots? Of loopt het niet zo’n vaart?

Het opleidingsprogramma I.AMDIGITAL gaat binnen 3 jaar 1 miljoen professionals klaarstomen voor de digitale transformatie. Een ambitieuze doelstelling waarmee professionals bewust gemaakt worden over de impact van digitale technologie op hun werk. Het programma gaat in op vragen als: Wat is een datagedreven organisatie? Hoe gaan we veilig om met data? Hoe krijgen we alle medewerkers mee in deze transitie?

Om kennis te maken met I.AMDIGITAL kunnen klanten en relaties van Wolters Kluwer via hun accountmanager tijdelijk gratis toegang tot de juridische module van I.AMDIGITAL aanvragen.

Geïnteresseerd in het hele programma van I.AMDIGITAL? Neem contact op voor je eigen ontwikkeling, of bespreek de mogelijkheden voor een  programma op maat voor je kantoor of bedrijf.

Ik snap nu dat er urgentie is om mij te verdiepen in techinnovaties en ga aan de slag binnen mijn eigen organisatie.
wave

Partners

I.AMDIGITAL heeft als doel om één miljoen professionals te helpen tijdens hun digitale transformatie. Dit kunnen we niet alleen. Om het collectief bewustzijn te vergroten hebben we partners nodig uit de gouden driehoek: overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Met de overheid kan het opleidingsprogramma nog verder ontwikkeld worden en aan nog meer professionals worden aangeboden. Door samenwerking met het bedrijfsleven en bureaus bereiken we een groot aantal professionals. Door samenwerking met sectoren ontwikkelen we leerpaden die specifiek ingaan wat in de sector speelt. Zo kan de kennis van de kansen die de digitale transformatie onze samenleving biedt zich als een olievlek verspreiden. En dat is iets waar zowel werknemers als werkgevers en de samenleving van profiteren.
logo-0
logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-6
logo-7
logo-8
logo-9
logo-10
logo-11
logo-12
logo-13
Wil je ook partner worden?
Laat het ons weten door een bericht te sturen naar info@iamdigital.nl