NLAIC & I.AMDIGITAL

De manier waarop we werken verandert. Elke organisatie bevindt zich in de transitie van een analoge naar digitale -data-gedreven organisatie.  Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft door ontwikkelen qua kennis, vaardigheid en ervaring. Welke nieuwe skills zijn nodig en welke nieuwe beroepen ontstaan er?  Hoe zorgen we dat we als werkend Nederland bijblijven en leren hoe we technologie op een juiste manier gaan inzetten?

How it works

Actie!

I.AMDIGITAL stoomt één miljoen professionals klaar voor de digitale transformatie, zodat meer organisaties wendbaar en voorbereid zijn op een toekomst waarin #TECH bepalend is. I.AMDIGITAL geeft professionals een digitale boost door ze te leren dat en hoe technologie iedereen kansen biedt.

De nieuwe banen die ontstaan door de ontwikkeling van technologie vragen om andere vaardigheden: zowel digitale-, als complexe menselijke vaardigheden worden belangrijker. Nieuwe banen zijn goed voor de economie, maar er is een tekort aan werknemers met de juiste vaardigheden. Om in deze situatie mee te kunnen groeien met de nieuwe arbeidsvraag, zal Nederland snel moeten investeren in re- en upskilling van de gehele beroepsbevolking. Alleen door samenwerking kunnen we op korte termijn grote groepen mensen om en bijscholen.

Speciaal voor leden van de Nederlandse AI Coalitie biedt I.AMDIGITAL tijdelijk 20% korting op de I.AMDIGITAL cursus en de I.AMDIGITAL LEGAL cursus. Leden van de NLAIC kunnen via het aanvraagformulier toegang krijgen tot de I.AMDIGITAL leerlijn.

Voor de I.AMDIGITAL basis  en de I.AMDIGITAL voor juristen zijn nu open inschrijvingsdata geopend.

Ik snap nu dat er urgentie is om mij te verdiepen in techinnovaties en ga aan de slag binnen mijn eigen organisatie.
wave

Partners

I.AMDIGITAL heeft als doel om één miljoen professionals te helpen tijdens hun digitale transformatie. Dit kunnen we niet alleen. Om het collectief bewustzijn te vergroten hebben we partners nodig uit de gouden driehoek: overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Met de overheid kan het opleidingsprogramma nog verder ontwikkeld worden en aan nog meer professionals worden aangeboden. Door samenwerking met het bedrijfsleven en bureaus bereiken we een groot aantal professionals. Door samenwerking met sectoren ontwikkelen we leerpaden die specifiek ingaan wat in de sector speelt. Zo kan de kennis van de kansen die de digitale transformatie onze samenleving biedt zich als een olievlek verspreiden. En dat is iets waar zowel werknemers als werkgevers en de samenleving van profiteren.
logo-0
logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-6
logo-7
logo-8
logo-9
logo-10
logo-11
logo-12
logo-13
Wil je ook partner worden?
Laat het ons weten door een bericht te sturen naar info@iamdigital.nl