23 april 2020I.AMDIGITALShare:

Its a wrap!

Vandaag was AI-BOOTCAMP van het I.AMDIGITAL traject voor de juridische sector met Muriel Serrurier Schepper en Daniel Wolfs.

Een interactieve, virtuele sessie waarin 16 juristen inspirerende voorbeelden van AI in de juridische sector kregen, en aan de slag zijn gegaan met een zelfgekozen probleem:

“In de komende jaren gaan veel ervaren collega’s met pensioen. Hoe kan AI hun kennis borgen en jonge juristen die kennis snel laten vergaren?”

Clues en Hunches

In aparte virtuele break-out rooms werden “Clues en Hunches” verzameld om tot een oplossing te komen. De 4 ideeën werden daarna virtueel gepitched. De “Immortality challege” kreeg de meeste stemmen van de groep.
Tot slot vertelde Muriel hoe je een concreet idee verder kan brengen in de organisatie, om er concreet mee aan de slag te gaan.

AI-BOOTCAMP

De AI-BOOTCAMP is de derde bouwsteen van het I.AMDIGITAL traject. Begin april was de I.AMSTARTING kick-off met Marco Derksen en Arend Ardon, waarin de deelnemers inzicht kregen in het huidige kennisniveau en inspirerende voorbeelden op het gebied van digitale transformatie en AI, en hoe dit te implementeren in de organisatie. Daarna zijn de cursisten aan de slag gegaan met I.AMLEARNING online modules, met informatie over zowel de basisbeginselen van AI als de meest recente innovaties, aangevuld met juridisch specifieke modules. Na de AI-BOOTCAMP van vandaag zullen de deelnemers de mogelijkheid krijgen een (online) examen te doen, om de opgedane kennis te testen.

Meer informatie voor het I.AMDIGITAL traject in jouw organisatie? Neem contact met ons op.